Insight webinars 

Ta del av intressanta och inspirerande webinar under Benchmark Event- veckan. Läs mer om webinaren nedan och klicka i vilka du vill anmäla dig till i formuläret. Alla webinar är kostnadsfria och öppna för alla.

Fyll i uppgifter här för anmälan:

Anmäl mig

Ola Wickman
Chef Uthyrning Kommersiellt & Bostad, Svenska Bostäder

Lokalförvaltning i Husby centrum: ökad trygghet och trivsel för alla

Svenska Bostäder arbetar för ett tryggare Husby. Ett led i det, är att arbeta med lokalförvaltningen för att skapa ett tryggt och trivsamt område. Kan lokalhyresgäster bidra till att Svenska Bostäders bostadshyresgäster känner sig tryggare? Ola Wickman, Chef uthyrning Kommersiellt & Bostad på Svenska Bostäder, kommer att dela med sig av erfarenheter, konkreta åtgärder och bolagets strategi kring hur de arbetar med trygghetsfrågor. Delta på webinaret den 8 februari kl 10:00-10:40.

Läs mer

Anette Jansson
Kundcenterchef, Bostads AB Mimer

Digital inflyttningsprocess – best practice

I samband med kontrakt- och inflyttning skapas den första bilden av Mimer som hyresvärd och genom att skapa en digital inflyttningsprocess har de fått väldigt nöjda hyresgäster. Under webinaret delar Annette Jansson, Kundcenterchef på Bostads AB Mimer,med sig av hur bolaget jobbar med inflyttningen och följer upp och agerar på om det är något som inte fungerar under de första viktiga kontaktytorna med Mimer. Delta på webinaret den 8 februari kl 14:00-14:40.

Läs mer

Joakim Bysell och Hanna Nyberg
Förvaltningschef, respektive Förvaltningsadministratör, Väsbyhem

Förbättrad kundnöjdhet i alla customer touch points

2020 vann Väsbyhem en Kundkristall för största lyft på Serviceindex. Sedan dess har arbetet för att få ännu nöjdare kunder fortsatt. Genom att följa upp och skapa insikter om hur hyresgästerna upplever servicen i olika kontaktpunkter som till exempel vid inflytt och felanmälan, kan de nu ytterligare förbättra sina processer för ökad kundnöjdhet. Under webinaret kommer Joakim Bysel och Hanna Nyberg, dela med sig om hur Väsbyhem arbetar med de löpande insikterna, hur de används för att följa upp entreprenörer och hur detta är ett viktigt verktyg i att skapa engagerade och motiverade medarbetare. Delta på webinaret 9 februari 10:00-10:40.

Läs mer

Martijn Roobol
Chef fastighetsförvaltning, Einar Mattsson

Förändrad kravbild på källsortering

I webinaret delar Martijn med sig om hur de arbetat för att anpassa sina fastigheter utifrån de nya lagkrav som införs kring källsortering. Vilka strategier och metoder har bolaget använt för att underlätta källsorteringen både för de boende och för entreprenörerna som hämtar avfallet. Och hur får man med sig hyresgästerna i detta arbete? Delta på webinaret den 9 feb kl 14:00-14:40.

Läs mer

Martin Gustafsson och Frida Kullh
Chef Affärsutveckling, respektive Sverigechef, AktivBo

Så tycker Sveriges hyresgäster

Martin Gustafsson och Frida Kullh från AktivBo kommer att prata om vilka trender vi har kunnat se under 2021 baserat på det sammanställda resultatet från över en halv miljon hyresgäster. Vad är det som driver kundnöjdheten och vad har förändrats under året? Hur ser skillnaderna ut geografiskt och var finns de nöjdaste hyresgästerna? Det är några frågor de kommer att besvara. Delta på webinaret den 11 februari 10:00-10:40.

Läs mer

Klicka här för att komma till anmälan